MIDOCAR Vitan Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Volkswagen ID.3
18.01.2021
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Volkswagen ID.3

Startul revoluției electrice

imagine

Design inteligent, identitate și tehnologii vizionare.

Cu ID.3 a început o nouă eră a mobilității Volkswagen – o etapă inovatoare și durabilă.  

Premieră mondială: cu ID.3, Volkswagen prezintă primul vehicul electric construit pe setul de instrumente modulare MEB (platforma modulară electrică)

Mobilitate electrică fără emisii CO2, design exterior futurist, interior revoluționar, funcții intuitive, o gamă largă de sisteme de asistență și încărcare rapidă. Toate aceste elemente contruiesc modelul ID.3. 

Platforma MEB 

ID.3 este primul Volkswagen bazat pe noua matrice de acționare electrică modulară - MEB. Această unitate a fost optimizată în jurul bateriei pentru a atinge intervale maxime, menținând în același timp costurile la minimum. Datorită abordării de proiectare există, de asemenea, numeroase avantaje în ceea ce privește pachetul, adică dispunerea componentelor de acționare și a unităților auxiliare, precum și amenajarea spațiului în interiorul vehiculului. 

Design  

ID.3 impresionează prin design-ul său atractiv, încă din prima clipă! Combină toate punctele forte ale matricei de acționare electrică modulare într-o lungime a vehiculului de 4,26 metri, 1.809 mm lățime și 1.552 mm înălțime, cu un ampatament de 2.765 mm. Privit din lateral, ID.3 este clar dominat de proporții complet noi și de un stil nou. Ampatamentul lung conferă vehiculului o prezență puternică. Farurile Matrix LED opționale, emblema Volkswagen redesenată și linia luminoasă adițională alcătuiesc elemente ce dau forma impecabilă a lui ID.3.  

Interiorul revoluționar oferă un spațiu impresionant și aerisit. Cei care călătoresc în ID.3 se găsesc într-un spațiu mobil cu un concept, aspect și design complet noi. În plus, plafonul panoramic vitrat atrage privirile din prima clipă! El poate fi deschis prin rabatare cu acționare electrică.

Totul este completat de un portbagaj de 385 litri în spatele celui de-al doilea rând de scaune.  

Impresionant este si iluminatul ambiental din interior, ce face calătoria mult mai relaxantă. Puteți alege una dintre cele 10 culori de lumină din standard sau, opțional, 30 de alte culori, in nuanțe reci sau calde. 

Sisteme operaționale intuitive

 ID.3 interacționează cu șoferul. În afară de afișajul din cabină, un ecran tactil  de 10 inchi, nou dezvoltat, poziționat central, , oferă șoferilor toate informațiile utile. ID.Light comunică vizual cu dumneavoastră și, alături de sistemul opțional de navigație, vă oferă informații utile despre trafic. Folosind lumina și semnalizarea, ID. Light vă oferă suport  la schimbarea benzii și vă avertizează în cazul în care ați greșit traiectoria. Prin comandă vocală, vă răspunde printr-un semnal luminos, inclusiv pentru a-și lua  “La revedere!” când părăsiți autovehiculul. Sistemul radio al mașinii, cel de navigație și telefonul, pot fi controlate, de asemenea, prin comenzi vocale – Hello ID. 

De asemenea, ID.3 vă recunoaște când vă apropiați de el cu cheia dotată cu sistemul opțional Keyless Advanced de acces și pornire. În plus, condusul este o plăcere! ID.3 se laudă cu un sunet distinctiv – ID.Sound – creat în colaborare cu compozitorul si producătorul de muzică Leslie Mandoki, care a reușit să creeze un sunet încrezător și plăcut, dar și futurist, ce  impresionează prin caracterul unic și definește perfect identitatea ID.3.

AR head-up display este un alt sistem ce afișează toate informațiile relevante pentru șofer, direct pe parbriz. Astfel, condusul este mult simplificat. Vă arată unde să virați sau ce bandă să alegeți, iar toate aceste comenzi sunt acționate utilizând funcții tactile cu butoane sensibile la atingere. 

We Connect ID este noua aplicație pentru IOS & Android dezvoltată pentru modelul ID.3, care combină We Connect Start și We Charge. Printre beneficiile acestei aplicații se numără: 

  • Vizualizați nivelul de încărcare rămas și nivelul de încărcare curent chiar și atunci când nu vă aflați în vehicul;
  • Porniți și opriți sesiunile de încărcare;
  • Selectați temperatura;
  • Activați aerul condiționat al vehiculului dvs. înainte de momentul plecării;
  • Contactați direct partenerul de service preferat sau Volkswagen AG; 
  • Căutați și găsiți stații de încărcare și verificați disponibilitatea în timp real (inclusiv rețeaua de încărcare IONITY de mare viteză);
  • Aflați detaliile stației de încărcare, inclusiv operatorul și capacitatea de încărcare. 

Funcțiile de asistență oferă siguranță și confort pentru șoferul ce se află într-un ID.3. Includ asistență frontală – Front Assist și sistem de menținere a benzii - Lane Assist, sistem de schimbare a benzii - Side Assist , asistență la parcare, inclusiv sistem de vizualizare a camerei din spate, precum și sistemul opțional de acces fără cheie (Keyless Advanced) . Datorită controlului distanței cu frânare de manevră, sistemul previne în mare măsură accidentele de parcare: funcția poate preveni coliziunile iminente sau poate reduce severitatea coliziunilor declanșând o frânare de urgență.

Sistemul frânează autovehiculul pentru a se opri la mersul înapoi, în intervalul de viteză cuprins între 1,5 km / h și 10 km / h, și la mersul înainte cu viteze cuprinse între 2,5 km / h până la 10 km / h. 

Pachet Infotainment

Sistemul multimedia al modelului ID.3 cuprinde navigație "Discover Pro". Funcția de telefonie convențională implică încărcarea inductivă pentru smartphone-uri. Opțional, în pachetul Infotainment „Plus”, se mai adaugă un sistem de sunet ce poate fi îmbunătățit de pachetul Beats, care, folosind opt difuzoare plus un subwoofer,  oferă o atmosferă audio similară unui concert live.

Variante de echipare

Versiunea de bază, ID.3 1st, include comanda vocală Hello ID, un sistem de navigație, radio digital DAB +, încălzirea scaunelor și încălzirea volanului, cotiere față, un cablu de încărcare Mode 2 și jante din aliaj ușor de 18 inchi. 

Pentru nivelul următor, ID.3 Plus, se adaugă scaune Art Velour, iluminare ambientală în 30 de culori, o consolă centrală (incluzând două conexiuni USB), Cruise Control Adaptiv și sistem de blocare și pornire a accesului fără cheie - Keyless Advanced. La exterior, geamuri laterale cu tentă fumurie, cameră pentru mersul cu spatele. De asemenea, acest nivel de echipare dispune de pachetul IQ.Light, cu faruri cu matrice LED, iluminat de fundal LED și lumini de frână, precum și jante din aliaj de 19 inchi. 

Vesiunea top de echipare, ID.3 Max, include afișajul head-up de realitate augmentată (AR), sistemul de sunet Beats, un acoperiș panoramic de sticlă, pentru a sublinia senzația de spațiu, precum și jante din aliaj ușor de 20 inchi. Această variantă de echipamente este completată de un sistem de păstrare a benzii cu asistență de urgență, un sistem de schimbare a benzii de circulație, telefon cu încărcare a bateriei de înaltă tensiune fără contact și scaune confortabile cu funcție de masaj. 

Accelerația și bateria

ID.3 este acționat de un motor electric pe puntea din spate. Acesta generează 150 kW și oferă un cuplu maxim de 310 newton metri.  

ID.3 poate fi dotat cu unul dintre cele trei dimensiuni de baterie. Modelul de ediție specială ID.3 1ST se bazează pe varianta de baterie de nivel mediu. Bateria sa oferă un conținut de energie utilizabil de 45 kWh și permite o autonomie electrică de până la 330 de kilometri conform WLTP. Bateria poate fi reîncărcată cu o putere maximă de de 7,2 kW (AC) și 50 kW (DC). Opțional, este disponibilă și o încărcare de 100 kW DC. Modelul de bază al vehiculului atinge o viteză maximă de 160 km/h

Conținutul de energie al celei mai mari variante de baterii este de 77 kWh, iar autonomia electrică este de până la 550 de kilometri conform WLTP. Bateria poate fi încărcată la o sursă de curent alternativ cu o putere maximă de 11 kW și cu până la 125 kW la o sursă de curent continuu. 

Vino să faci cunoștință cu modelul Volkswagen ID.3! 

Pentru ofertă sau mai multe informații, ne poți contacta la adresa de email [email protected]  sau telefonic la 0374.236.400.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.