ACCESORII
01.11.2017

Stergatoare

Descopera produsele originale Volkswagen si SKODA
stergatoare VW

Stiai ca...
→  Lamele stergatoarelor au o contributie semnificativa la siguranta traficului? Cu toate acestea, in comparatie cu celelalte componente care au legatura cu siguranta, stergatoarelor li se acorda cea mai putina atentie.
→  Lama stergatorului lunetei se toceste la fel ca si cele ale parbrizului? Toate stergatoarele ar trebui schimbate in acelasi timp.
→  Stergatoarele fac subiectul unor performante destul de impresionante? In medie, o lama de stergator, parcurge pe suprafata parbrizului, in sase luni, circa 800 de kilometri.
→  Din cauza radiatiei solare, a ozonului si a altor factori de mediu, cauciucul fiecarei lame de stergator devine, in cele din urma, poros, crapat si dur?
→  Reziduurile dure, de la insectele lipite de parbriz, precum si gheata sau temperaturile scazute din timpul iernii, pot deteriora muchia fina a lamei stergatorului? 
→  Atunci cand lamele stergatoarelor sunt deteriorate, ele lasa urme sau o pelicula de murdarie pe parbriz si pot scartai sau sari pe sticla? Acestea sunt semne clare ca ar trebui schimbate.

 

Lamele pentru stergatoare originale, Aero, de la Volkswagen sau SKODA…
... curata bine in timpul oricarui tip de precipitatii si indiferent de temperatura, fara sa lase urme pe parbriz;
...  asigura o presiune egala pe toata zona de contact, gratie sinelor flexibile de inalta precizie, care sunt perfect adaptate curburii parbrizului;
... ofera un nivel constant de performanta pe intreaga durata de viata;
... functioneaza lin si uniform, gratie materialului cauciucat si a unui strat de alunecare extraordinar de neted;
... sunt eficiente chiar si la viteze mari, datorita formei aerodinamice;
... sunt realizate din materiale sunt foarte rezistente care permit functionarea acestora la parametri normali chiar si in timpul iernilor grele.

 

Avantajele lamelelor pentru stergatoare originale:

- Curata perfect, indiferent de vreme;
- Prezinta performanta constanta;
- Sunt eficiente pe toata plaja de viteze;
- Functioneaza lin;
- Sunt adecvate pentru temperaturile severe din timpul iernii;