MIDOCAR Vitan Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Noul Volkswagen Polo
11.10.2021
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Noul Volkswagen Polo

O nouă generație, noi performanțe

imagine

Un bestseller din 1975: cu peste 18 milioane de unități construite, Volkswagen Polo este una dintre cele mai de succes mașini compacte din lume.

Noul model vine cu multe îmbunătățiri, iar farurile LED și instrumentarul de bord digital sunt incluse pe lista de dotări standard.

Crescut în dimensiuni, având o lungime de 4.053 milimetri, o lățime de 1.751 mm și un ampatament de 2.564 milimetri, noua versiune a modelului oferă atât șoferului, cât și pasagerilor, mai mult spaţiu și, implicit, confort.

Image

Exteriorul este marcat de noile blocuri optice din faţă şi din spate, cu lumini de zi cu LED şi cu funcţia automată de reglare a luminilor de drum, precum şi de iluminarea cu LED a plăcuţei de înmatriculare şi de jantele din oţel, de 14 inchi.

Image
Image

Nivelurile de echipare clasice (Trendline, Comfortline și Highline) au fost înlocuite cu unele noi: Base, Life și Style, la are se adaugă versiunile R-line și GTI.

Interiorul se remarcă printr-un volan nou și instrumentarul de bord digital cu un ecran de 8 inchi ce vin din standard, împreună cu o serie de sisteme de asistență precum Front Assist și Autonomus Emergency, Lane Assist, Limitator de viteză și Monitorizare pietoni și cicliști. 

Nivelul de echipare Style vine cu de ceasuri de bord digital Pro, ecran de 10.25 inchi, iluminare ambientală, reglaj lombar al scaunelor față, tapițerie scaune "Style" din stofă și Inserții decor "Deep Iron Gray" pe planșa de bord și pe ușile din față.

Image
Image

Gama de motorizări este compusă din trei motoare TSI pe benzină cu o capacitate de 1,0 litri sau un motor de 1,0 litri cu turbină pe gaz natural.  

Vino să îl cunoști! Sau dacă vrei o ofertă sau mai multe informații, ne poți contacta la adresa de email vw-vitan@midocar.ro   sau telefonic la 0374.236.400

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.