MIDOCAR Vitan Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Noul Volkswagen Golf
14.07.2020
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Noul Volkswagen Golf

De 8 generații, un simbol al mobilității

imagine

Cel de-al optulea model Volkswagen Golf depășește toate așteptările, stabilind noi standarde în digitalizare și tehnologie. Ce îl caracterizează? Design aparte, eficiență, tehnologie, exterior remarcabil, interior complet digitalizat și, nu în ultimul rând, o gamă complet nouă de motorizări.

Dotările standard sunt mult mai generoase, cele trei niveluri de echipare având o gamă largă de noi dotări. Nivelul Golf, cel de entry level, vine cu dotări de serie precum faruri și stopuri LED, Climatronic și instrumentar de bord digital sau sisteme de siguranță precum Lane Assist și Front Assist.

Următorul nivel de echipare, Life are, în plus, în standard, Adaptive Cruise Control și ParkPilot, Digital Cockpit, încărcare wireless pentru telefon, conectivitate prin Google Android și Apple CarPlay, jante de 16 inchi și scaune cu reglaj vertical și lombar.

Style este cel de-al treilea nivel de echipare, care completează standardul cu dotări precum volan multifuncțional din piele, sistemul Lane Assist de menținere a benzii, jante din aliaj Belmont de 17 inch și funcție de masaj pentru scaunul șoferului.

Pentru un boost de sportivitate și aerodinamism, puteți opta pentru echiparea R-Line.  

Noul Golf este mai atrăgător că oricând! Modelul a primit o nouă înfățișare, cu partea frontală coborâtă, faruri Matrix LED IQ.Light și grilă restilizată, capotă cu o nouă înfățișare și blocuri optice cu design progresiv. De asemenea, dimensiunile i s-au modificat ușor, a devenit cu 26 de mm mai lung (4.284 mm) și cu 36 mm mai scund (1.456 mm), lățimea ramânând aceeași (1.789 mm).

Cu adevărat impresionantă este schimbarea suferită de noul model la interior. Innovision Cockpit ce vine ca dotare opțională, cuprinde un bord cu două ecrane: un panou de bord digital cu o diagonală de 10.25 inch și panoul de instrumente Digital Cockpit, disponibil încă din standard, ce afișează informații precum turometrul, vitezometrul și odometrul.

Prin Voice Control puteți să comunicați și să vă conectați cu mașina dumneavoastră mult mai ușor, în cazul în care alegeți sistemele de navigație opționale ready 2 Discover, Discover Media și Discover Pro.

Noul Golf este primul autovehicul de la Volkswagen care se conectează cu mediul înconjurător cu ajutorul serviciului Car2X, disponibil în dotarea standard. Prin intermediul acestuia , șoferul primește pe display-ul mașinii informații legate de trafic sau lucrări rutiere. La rândul sau, poate comunica aceste date către alte mașini conectate la Car2X, prin Wi-Fi (pWLAN).

O altă noutate o reprezintă transmisia DSG care adoptă acum tehnologia shift-by-wire; schimbătorul este înlocuit de un selector cu cursa scurtă, iar funcția de coasting decuplează motorul atunci când pedala nu este acționată, pentru un plus de economie de carburant.

La capitolul motorizări, Noul Golf beneficiază de 5 variante de motorizare: 3 motoare pe benzină - 1.0 TSI 81 kW (110 C.P.); TSI: 1.5 TSI 096 kW și 110 kW (130 C.P., respectiv 150 C.P.) - și 2 motoare diesel - 2.0 TDI 85 kW (115 C.P.); 2.0 TDI 110 kW (150 C.P.).
A 8-a generație Volkswagen Golf include și iconicele variante GTI și GTD, versiunea „R”, ce ascunde sub capotă nu mai puțîn de 330 C.P., plus un model plugin hibrid de 1.4 litri.

Noile motoare diesel de 2.0 litri sunt cu până la 17% mai economice. În plus, inovația Continental, ce presupune două injectoare la sistemul AdBlue, reduce drastic emisiile de oxizi de azot. Electrificarea motoarelor turbo pe benzină cu sistemul mildhybrid și optimizarea aerodinamicii conduc, de asemenea, la reducerea substanțială a consumului de carburant.

Sistemul mild hybrid (mHEV) disponibil pe toate motorizările pe benzină cuplate la o transmisie DSG - 1.0, 110 C.P.; 1.5, 130 C.P.; 1.5, 150 C.P. - include un starter generator integrat în lateralul motorului și alimentat la rețeaua de 48V care coexistă în paralel cu cea de 12V. Acesta sprijină motorul la accelerații, recuperează până la 12 kw la frânare, oprește motorul termic când se ia piciorul de pe pedala de accelerație, fiind alimentat de o baterie de 250W.

Vrei să afli mai multe detalii despre acest model? Te poți adresa specialiștilor noștri Volkswagen, pe adresa de e-mail [email protected] sau telefonic la 0374.236.400.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.