MIDOCAR Vitan Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Noul Tiguan
04.11.2020
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Noul Tiguan

Tehnologie inteligentă și confort excepțional

imagine

Design

Exteriorul noului Volkswagen Tiguan este cu adevărat electrizant. Acest SUV de clasă medie al mărcii primește o înfățișare nouă și mai multe îmbunătățiri tehnice și estetice. 

Se observă noi faruri LED ce vin încă din standard, cele opționale IQ.LIGHT fiind de tip LED matrix adaptive. Putem remarca și alte elemente noi, precum stopurile și barele de protecție, grila de radiator, capota și jantele. Cu pachetul R-line “Black Style”, noul model primește un plus de farmec, datorită carcaselor oglinzilor, bandourilor și geamurilor laterale și spate, panourilor trapezoidale și jantelor din aliaj care au o nuanță de negru ultra-lucios. 

Interiorul spațios capătă o notă distinsă prin noul volan multifuncțional din piele cu comenzi tactile glisante pentru controlul sistemului de climatizare automată, dar și prin cockpit-ul digital cu afișaj TFT color de 26 cm (10,25”). În plus, puteți alege sistemul opțional Doscover Pro prin intermediul căruia puteți accesa aplicații precum We Connect Go, We Connect Plus, We Upragade sau App-Connect.

Un lucru deosebit este iluminatul ambiental care poate fi reglat în 30 de culori, cu tonuri calde sau reci, în funcție de ocazie sau în care partea a zilei vă aflați. Iluminarea ambientală face parte din echiparea standard pentru Tiguan Elegance și Tiguan R-Line, însă este disponibilă la cerere și pentru Tiguan Life. Nouă este și integrarea wireless a aplicațiilor prin intermediu App-Connect Wireless pentru Apple CarPlay și Android Auto.

Noul Tiguan nu se lasă mai prejos nici la partea de sisteme de asistență IQ.DRIVE, ieșind în evidență prin numeroase funcții care vin în ajutorul șoferului. Travel Assist, cu o simplă apăsare de buton, vă ajută să vă mențineți banda de rulare și viteza optimă pentru dumneavoastră. Poate, de asemenea, să monitorizeze distanța față de mașina din față. În combinație cu cutia de viteze cu ambuteiaj dublu (DSG), Travel Assist vă asigură un drum lin până la destinație.  

Emergecy Assist este sistemul opțional care intervine în cazul unei urgențe medicale, dacă detectează că șoferul nu mai este activ la volan. Front Assist este asistentul de frânare ce poate ajuta la reducerea drastică a gravității în cazul unei coliziuni și chiar la evitarea acesteia. De asemenea, acest sistem poate detecta pietoni și autovehicule aflate pe șosea, șoferul fiind avertizat în timp util de prezența acestora.

Tot în situații critice, sistemul proactiv de protecție a pasagerilor vă protejează închizând automat geamurile și trapa panoramică și tensionează centurile de siguranță ale scaunelor din față. 

Nou este și sistemul audio opțional de la Harman Kardon (480 W putere) ce vă oferă un sunet de calitate, dar și un design sofisticat.  

Pentru prima dată modelul va putea fi comercializat în varianta plug-in hybrid: Volkswagen Tiguan eHybrid

Vrei să cunoști noul model Tiguan? Ne poți contacta pentru ofertă sau test-drive la adresa de email [email protected]  sau telefonic la 0374.236.400.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.