MIDOCAR Vitan Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

 1. Noutati
 2. Noul T-Roc
08.01.2018
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Noul T-Roc

Caracterul puternic face diferenta

asas

Inca de la prima vedere, noul T-Roc impresioneaza prin atitudinea impunatoare, data de aspectul expresiv si liniile dramatice ale design-ului inelar. Cele doua variante ale modelului, T-Roc Design si T-Roc Sport, se fac remarcate prin detalii minutioase, precum proiectoarele de ceata statice Cornering, dar si prin diversitate, fiind perfect adaptabile la orice pretentie. 

 

Interiorul dinamic si elegant este incadrat perfect de lumina ambientala, ce transpune experienta de la volan intr-o lume noua, definita prin tehnologie de ultima generatie si avangardism.

 

La bordul noului model, puteti opta pentru sisteme gandite pentru confortul si siguranta soferului:

 • sistemul de navigatie Discover Media;
 • asistentul Park Assist, cu functia incorporata Manoeuvre Assist, ofera ajutor in gasirea unui loc de parcare potrivit;
 • senzorul Blind Spot avertizeaza existenta masinilor in unghiul mort, la scoaterea din parcare;
 • functia Front Assist are rolul de a avertiza cu privire la aparitia unui obstacol ce prezinta risc de coliziune, iar daca pericolul nu este inlaturat, initiaza franarea;
 • Lane Assist ajuta la mentinerea benzii de rulare;
 • functia Emergency Assist  in caz de urgenta medicala, poate prelua partial controlul asupra autovehicului;
 • Trafic Jam Assist ofera asistenta pentru blocajul rutier;
 • detectorul de oboseala avertizeaza soferul sonor si vizual, pentru cazurile in care se detecteaza o abatere de la conduita obisnuita la volan;
 • sistemul Beats Audio, rasfata receptorii auditivi prin sunetul intens.

Noul T-Roc este un model impunator atat prin interiorul spatios, cat si prin exteriorul captivant. Modelul ofera posibilitatea personalizarii cromatice dintr-o paleta de 11 nuante pentru exterior si 4 pentru plafon. Totodata, pentru un design aparte, exista o gama de 13 modele de jante disponibile.

Noul T-Roc poate fi comandat in trei variante de motorizare si cu tractiune 4MOTION (sistemul 4MOTION Active Control ofera posibilitatea de a selecta intre modurile de condus On-road, Snow, Off-road si Off-road Individual).

Pe langa motorul de baza de 1.0 TSI (85 kW/115 CP, consum exprimat in l/100 km: 5,2 - 5,1; emisii CO2 in g/km: 118 – 116), se poate opta pentru motorul de 1.5 TSI (110 kW/150 CP, consum exprimat in l/100 km: 5,3; emisii CO2 in g/km:119) sau pentru motorul 2.0 TDI (110 kW/150 CP, consum exprimat in l/100 km: 5,1; emisii CO2 in g/km:135 - 133).

Pentru mai multe detalii ne poti suna la numarul de telefon 0374.236.400 sau ne poti trimite un e-mail pe adresa [email protected].

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.