MIDOCAR Vitan Noutati

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Noutati
  2. Noul Audi Q8
14.08.2018
STIRI DE LA AUDI

Noul Audi Q8

A 8-a dimensiune.

Audi Q8

Noul Audi Q8 contopeste aparitia luxurianta a unui coupe cu versatilitatea unui SUV de talie mare. Inca de la prima intalnire, Noul Audi Q8 va va cuceri inevitabil, atat prin designul impunator, cat si prin cea mai inalta tehnologie incorporata. Zona frontala a modelului se evidentiaza prin grila Singleframe si farurile LED cu tehnologia HD Matrix LED. Spatele masinii integreaza un eleron amplasat pe hayon si este accentuat de o banda LED.

Noul Audi Q8 inglobeaza cele mai noi tehnologii, printre care si tehnologia micro-hybrid (MHEV - Mild Hybrid Electric Vehicle). Aceasta tehnologie permite etape lungi de rulare libera, in care motorul este dezactivat, datorita celor doua module tehnice importante: bateria litiu-ion si alternatorul cu curea (Belt Alternator Starter). Noul model are, pentru inceput, un motor puternic 3.0 50 TDI (286 CP). Un plus de stabilitate in experienta va este asigurat de tractiunea integrala permanenta, disponibila standard.

La bordul noului Audi Q8, veti fi intampinat de o atmosfera relaxanta, data de luminile de contur disponibile optional. Sistemul de operare MMI touch response permite accesarea tuturor functiilor, prin intermediul a doua ecrane de mari dimensiuni, integrate perfect in designul ce evoca eleganta absoluta.

Sistemul de infotainment MMI Navigation plus este capabil sa recunoasca preferintele soferului, pe baza calatoriilor anterioare si poate face sugestii in procesul de planificare a rutei. De altfel, noul Q8 este compatibil cu tehnologia Car-to-X, ce va pune la dispozitie informatii privind indicatoarele de circulatie si potentialele obstacole. Toate instrumentele de bord sunt afisate digital, prin Audi Virtual Cockpit.

Noul Q8 va poate fi un partener inteligent de dialog, datorita controlului vocal si capacitatii de a procesa toate intrebarile si comenzile, atat din datele stocate deja, cat si din informatii venite din Cloud. Inalta calitatea a sunetului 3D este data de echiparea cu Audi phone box si voice-over LTE si de sistemul de sunet Bang & Olufsen Advanced.

Prin pilotul telecomandat pentru garaj, supravegheat de sofer, noul Audi Q8 se va putea directiona autonom in garaj si din nou afara. Acest asistent, disponibil optional, va fi lansat la inceputul anului 2019 si se va putea activa si din functia remote garage pilot, cu ajutorul telefonului mobil.

Daca noul model v-a trezit interesul, va invitam sa cereti mai multe informatii specialistilor nostri Audi, pe adresa de e-mail [email protected] sau telefonic, prin apel la 0374.236.465.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.