MIDOCAR Vitan Noutati

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Noutati
  2. Noul Audi Q7
21.10.2019
STIRI DE LA AUDI

Noul Audi Q7

Alege sa fii puternic!

imagine

Audi Q7 impresioneaza prin aspectul impunator si spatiul generos de care se pot bucura pasagerii lui. Exteriorul este marcat de elemente reprezentative modelelor SUV. Caracterul dinamic este redat de grila Singleframe in fata, cu sase lamele verticale. Prizele duble de aer din lateral si zona pragurilor prezinta linii expresive, punand accent pe garda ridicata la sol a modelului; drumurile off-road devin acum lipsite de provocari.

Interior este practic si spatios, masina putand fi comandata in continuare in varianta de 5 sau 7 locuri. De asemenea, noul model Audi Q7 ofera un al treilea rand de locuri, ce include doua scaune.

Sistemul multimedia MMI navigation plus functioneaza acum cu un modul LTE Advanced, Wi-Fi hotspot, natural voice control si serviciile Audi connect portfolio, Amazon Alexa, dar si Car-to-X traffic light information service ce furnizeaza informatii privind indicatoarele de circulatie.

Alte optiuni sunt head display-ul si pachetul de iluminare ambientala, sistemul de climatizare in patru zone, cel soft close pentru usi, audio Bang & Olufsen 3D Advanced Sound System, air quality package cu generator de arome si sistem de ionizare a aerului, si scaunele ajustabile cu functii de climatizare si masaj.

Toate motoarele disponibile pentru Q7 sunt cuplate la un Tiptronic cu opt viteze si lucreaza impreuna cu un sistem de tractiune integrala permanenta quattro. Un rol important il joaca tehnologia standard mild hybrid, care poate reduce consumul cu pana la 0.7 litri la 100 km datorita unui alternator cu o curea (BAS).

Ti-a trezit interesul? Te asteptam la un test drive sa te convingi. Sau, ne poti contacta pentru oferta la adresa de e-mail [email protected] sau la 0374.236.465.

 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.