MIDOCAR Vitan Noutati

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Noutati
  2. Noul Audi Q5
04.11.2020
STIRI DE LA AUDI

Noul Audi Q5

Fascinant până la ultimul detaliu

imagine

Audi Q5 este unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri de dimensiuni medii din segmentul premium. Audi prezintă acum o nouă versiune a modelului, restilizată și cu o gamă largă de opțiuni de infotainment și asistență, dar și un exterior remarcabil.

Cu ce caprivează noul Audi Q5?

Identitatea puternică Q caracterizează exteriorul Audi Q5 prin expresia sa de putere, robustețe și siguranță. Se mândrește cu o grilă Singleframe mărită și cu prize de admisie mai generoase, cu forme trapezoidale. Complet noi sunt atât farurile, cât și stopurile și barele de protecție. Farurile LED vin în echiparea standard, opțional putând fi comandate în varianta matrix LED. Încă o opțiune nouă sunt stopurile construite pe baza de OLED-uri, foarte luminoase și cu o distribuție uniformă a luminii, Q5 devenind astfel primul SUV din lume cu o astfel de dotare.

Dimensiunile noului Q5 au crescut doar în lungime (4.682 mm), în timp ce lățimea (1.893 mm), înălțimea (1.659 mm) și ampatamentul (2.829 mm) au rămas la fel. La exterior, modelul poate fi comandat cu pachetele Advanced Line și S Line care vin cu două nuanțe noi, adăugate la paleta de 12 culori regăsită în standard: District Green și Ultra Blue.

Interiorul este oferit în 3 linii de design: Base, Design Selection și S Line. Elementul inovator este sistemul MMI de ultimă generație (pe baza de platforma MIB3, care oferă o putere mai mare decât MIB2), cu un ecran tactil de 10,1 inchi. În plus, sistemul permite configurarea accesului de pe un smartphone. Panoul de bord vine opțional cu Audi virtual Cockpit Plus ce include un ecran de 12,3 inchi. 

Încă din standard, noul model dispune de  o noutate: sistemul Audi pre sense city vine ce ajută la evitarea coliziunilor cu alți șoferi. Pentru un plus de siguranță în ceea ce privește evitarea tamponărilor, puteți opta pentru sistemele de asistență la virare. Adaptive cruise assist poate scuti în mare măsură șoferul de manevre de accelerare, frânare și păstrare a benzii de circulație pe perioade lungi, în timp ce predictive efficiency assist ajută la reducerea consumului de combustibil prin susținerea unui stil de conducere anticipativ.

Noutățile continuă și la interior. Disponibilă opțional, bancheta din spate are funcții de culisare și rabatare, pentru un plus de confort al pasagerilor. Tot opțional, portbagajul poate fi acționat și electric.

La capitolul motorizări, Audi Q5 vă propune versiunea 40 TDI quattro, va dispune de două versiuni pentru diesel de 2 litri cu 204 CP, 400 NM, două versiuni ale motorului turbo pe benzină de 2 TFSI, dar și un diesel V6 de 3 litri. De asemenea, se vor găsi și versiunile hybrid plug, care au la bază motor cu patru cilindri si volum de 2.0 litri.

Sigur ți-a plăcut ce noutăți aduce acest nou model! Așa că, vino să îl și cunoști! 

Ne poți contacta pentru ofertă la adresa de email [email protected]   sau telefonic la 0374.236.465.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.