MIDOCAR Vitan Noutati

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Noutati
  2. Noul Audi Q3.
15.04.2019
STIRI DE LA AUDI

Noul Audi Q3.

Incantat de cunostinta.

audi

Aflat la cea de-a doua generatie, noul Audi Q3 are un design mai sportiv, un interior mai spatios si o atitudine mai increzatoare, pentru a te cuceri de la prima vedere. Exteriorul masculin, grila Singleframe a radiatorului in forma octogonala, farurile Matrix LED cu lumini adaptive si stopurile inguste sunt detaliile ce ii ofera modelului o alura dominanta in orice cadru, atat in on-road, cat si in off-road.  

La interior gasesti mult spatiu si confort: 7 trepte pentru inclinarea spatarelor banchetei, astfel incat, utilitatea spatiului sa fie dusa la un nivel superior, atat la cumparaturi, cat si in cadrul activitatilor din timpul liber si un volum al portbagajului de pana la 1525 litri (cu spatarele rabatate). Alaturi de cheia tip confort, poti inchide si deschide haionul electric, cu doar o miscare a piciorului.

Inteligenta este un alt punct forte al noului Audi Q3. Modelul este dotat cu un ecran digital de 10.25”, MMI Radio cu ecran HD de 8,8” si MMI Touch. Poti opta si pentru echipamentul MMI Navigation Plus sau pentru Bang & Olufsen Premium Sound System, ce ofera o calitate inalta a sunetului cu 3D-Sound si folosește o putere totală de 680 Watt, repartizata in 15 difuzoare.

Noul Audi Q3 este disponibil in trei variante TFSI si in doua variante TDI, cu o putere de 110 kW(150 CP), 140kW (190 CP) sau 169 kW (230 CP).

Consum mixt: 7.6 l - 4.7 l/100 km. Emisii CO2: 173g - 123g/100 km.

Daca si tu esti incantat de cunostinta, te asteptam la un test drive sa te convingi. Sau, ne poti contacta pentru oferta la adresa de e-mail [email protected] sau la 0374.236.465.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.