MIDOCAR Vitan Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Noul Audi Q2
02.02.2021
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Noul Audi Q2

Detalii captivante, dimensiuni compacte și plăcerea de a conduce!

imagine

Audi a reîmprospătat modelul Q2, oferind exteriorului un profil și mai distinct cu detalii izbitoare și faruri noi. Serviciile de conectare fac acum călătoriile și mai plăcute, iar sistemele de asistență de ultimă generație asigură un drum mai sigur, dar și mai distractiv. 

Design  

Și mai impunător  în față și în spate: robust, sportiv și puternic în același timp.

Noul Audi Q2 se bazează pe designul consacrat al modelului, cu un set de bare de protecție noi și faruri revizuite și tehnologia LED ca standard. Opțional, modelul beneficiază de noile faruri Matrix LED.

Faza lungă, controlată inteligent, luminează drumul fără a-i orbi pe ceilalți șoferi.  Zece diode emițătoare de lumină instalate în spatele componentelor optice generează lumina de zi, iar pentru luminile de marșarier, puteți alege între două versiuni LED, cu sau fără semnalizare dinamică. Pachetul cu faruri Matrix LED include automat și semnalizarea dinamică pentru spate.  

La fel ca în cazul modelului precedent, puteți opta ca panoul metalic dintre geamurile laterale și lunetă să fie vopsite într-o culoare contrastantă față de restul mașinii. Pragurile laterale sunt, de asemenea, disponibile în negru, gri sau asortate cu vopseaua mașinii - în funcție de nivelul de echipare pe care îl alegeți. 

În plus, paleta de culori a modelului actualizat Audi Q2  include cinci noi opțiuni: Apple green, Manhattan gray, Navarra blue, Arrow gray şi Turbo blue

Interiorul spațios al Audi Q2  poate găzdui cinci pasageri. Trapa panoramică opțională din sticlă aduce lumină și aer proaspăt în mașină, iar geamurile nuanțate oferă intimitate. Gurile de ventilație, schimbătorul de viteze și selectorul S tronic beneficiază de un design nou.  

Cu pachetul opțional de lumină ambientală, schema de culori din interiorul Audi Q2 poate fi configurată individual.  

Extrem de conectat 

În ceea ce privește afișajele și infotainmentul, noul Q2 este foarte bine structurat. Un instrumentarl analogic cu afișaj monocrom vine ca standard, afișajul color fiind disponibil ca opțiune. Versiunea top-of-the-line este Audi virtual cockpit cu un ecran de 12,3 inchi diagonală. În standardul modelului se regăsește și MMI radio plus. Include un DAB tuner și un ecran color de șapte inchi. Opțional, există pachetul de infotainment pentru conectivitate cu un afișaj de 8,3 inchi, cu sistemul de navigație  inclus și interfața pentru smartphone. 

Sistemul de infotainment de vârf este gama de navigare MMI plus, inclusă în pachetul de navigare. MMI plus aduce serviciile Audi connect printr-un modul LTE; aceste servicii includ navigarea cu Google Earth și informații despre trafic online.

Serviciile Audi connect emergency call & service  și Audi connect remote & control sunt noi completări și fac parte din echipamentul standard al noului model Audi Q2. Acestea permit proprietarului să blocheze vehiculul de la distanță sau să verifice nivelul de combustibil. Pentru a face acest lucru, proprietarii pot folosi aplicația MyAudi prin intermediul smartphone-urile lor, aplicație care este, de asemenea, gratuită. 

MMI plus se acționează prin intermediul butonului rotativ de pe tunelul central (MMI touch) sau prin intermediul comenzii vocale. 

Sisteme de asistență

Pentru o încredere mai mare la drum. Audi pre sens frontal, sistemul de siguranță care folosește radar pentru a monitoriza traficul din fața mașinii, vine ca standard. Poate avertiza șoferul de coliziuni iminente, de apropierea pietonilor sau a bicicliștilor. În cazul în care conducătorul auto nu reacționează, sistemul încearcă să evite accidentul sau să reducă severitatea acestuia prin frânare. Sistemele opționale de asistență sunt împărțite în pachetele „Drive”, „Park” și „Safety”.

Pachetul „Drive” cuprinde mai multe elemente: pachetul de navigație, Audi virtual cockpit, asistența de urgență, emergency assist, cruise control și adaptive cruise assist. În multe situații, poate ajuta șoferul cu accelerarea, decelerarea și păstrarea direcției.  

Pachetul de asistență “Park” include sistemul de parcare plus, camera reversibilă și hold assist care menține mașina staționară odată ce a fost oprită și o împiedică în mod automat să se miște dacă este în pantă sau pe teren abrupt.  

Pachetul de asistență „Safety” include Audi pre sense basic, Audi side assist și rear cross-traffic assist  (asistență spate în trafic).

Noua strategie de echipare 

Audi a grupat variantele de echipare în șapte pachete, dintre care patru sunt atribuite interiorului standard și trei interiorului S line. În pachetul standard, scaunele standard sau sport sunt disponibile cu tapițerie din țesătură sau combinații de piele. 

Pentru interiorul S line, sunt incluse scaunele sport ce prezintă tapițerie cu logo-uri „S” pe partea spătarului și materiale din țesătură, piele artificială sau o combinație de piele Nappa cu microfibră Dinamica. Microfibra Dinamica arată și se simte ca piele de căprioară, dar constă,în principal, din poliester reciclat care provine din textile și sticle PET. 

Cu pachetul opțional de lumină ambientală, schema de 10 culori disponibile din interiorul noului Audi Q2 poate fi configurată individual. În plus, gurile de ventilație, schimbătorul de viteze și selectorul S tronic beneficiază și ele de un design nou. 

Motorizări și suspensie 

Gama de motorizare pentru noul Audi Q2 cuprinde un motor pe benzină și unul diesel.

Motorul pe benzină – 1.5 TFSI care produce 150 CP și 250 Nm de cuplu, vine standard cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte, un S tronic cu șapte trepte fiind disponibil ca opțiune. Propulsorul cu patru cilindri consumă doar 5.4–5.1 litri de combustibil la 100 de kilometri, corespunzând emisiilor de CO2 de 124–116 grame de CO2 / kilometru. 

Motorul diesel TDI cu un consum de combustibil de 4,8 – 4,6 l / 100 km, respectă noul standard de emisie Euro 6 AP, iar tehnologia de dozare dublă minimizează emisiile de NOx. În acest sens lucrează două convertoare catalitice SCR.

Transmisia S tronic cu șapte trepte este opțională pentru 1.5 TFSI și standard pentru 2.0 TDI.

De asemenea, Audi poate echipa modelul diesel cu tracțiune integrală quattro, ca opțiune. Ambreiajul său multi-disc, care transferă parțial sau total cuplul motorului la roțile din spate, este cu aproximativ un kilogram mai ușor decât predecesorul, oferind în același timp o eficiență sporită datorită diferitelor detaliilor optimizate, cum ar fi rulmenții și alimentarea cu ulei. Direcția progresivă, vine ca o dotare standard acum. Aceasta crește manevrabilitatea și dinamica vehiculului în timpul manevrelor și pe drumuri întortocheate. 

La cerere, modelul poate beneficia  de suspensia sport  care scade garda la sol a maşinii cu 10 mm. De asemenea, suspensia este disponibilă cu sistem de control adaptiv al amortizoarelor, ceea ce crește și mai mult confortul.

Sigur ți-a captat atenția noul model Audi Q2! Vino să îl cunoști mai bine! Dacă îți dorești o ofertă, te rog să ne trimiți detalii pe adresa de email [email protected]   sau sa ne suni la  0374.236.465

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.