MIDOCAR Vitan Noutati

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Noutati
  2. Noul Audi A7
18.04.2018
STIRI DE LA AUDI

Noul Audi A7

Atrage stralucirea orasului

Audi A7

Noul Audi  - A7 redefineste eleganta printr-un design cu totul spectaculos. Liniile clar delimitate denota finete si dinamicitate. Elementele exterioare, de semnatura ale noului model, sunt stopurile LED, grila Audi Singleframe cu lamele orizontale cromate, dar si farurile HD Matrix LED, cu afisaj si indicator dinamice fata si spate, capabile sa simuleze lumina naturala a zilei.

Daca optati pentru trapa panoramica din sticla, care are acum o suprafata de vizionare mai mare cu 60%, puteti  permite intregului orizont sa va insoteasca pe parcursul drumului.  Deflectorul de vant integrat ajuta la reducerea zgomotului, atunci cand trapa este deschisa.

Veti putea alege stilul de interior care vi se potriveste dintre cele trei variante disponibile, cu detalii din lemn sau aluminiu. La bordul noului Audi A7, va puteti bucura de un partener de incredere: tabloul de bord  Audi Virtual Cockpit, cu Navigatie MMI® plus, MMI® touch si Digital Audio Broadcasting. Un alt element important pe care il veti gasi la bordul noului model este Head-up Display ce ofera un afisaj multicolor, cu un contrast ridicat si risc redus de distragere pe parcursul drumului.  Noul model dispune si de 4 camere video, cu un unghi larg de 360 de grade fiecare, ce acopera intreaga zona din jurul autovehicului si ofera vizibilitate in orice imprejurare.

Noul A7 poate  fi comandat cu functia optionala Audi Connect Key.  Aceasta ii permite telefonului dumneavoastra sa devina cheie digitala si sa preia functii precum deblocare si blocarea autovehicului, dar si pornirea motorului.

Pentru un plus de confort si siguranta, veti putea alege dintr-o gama larga de sisteme:

  • Night Vision Assistant, ce permite o mai buna vizibilitate pe timpul noptii, prin detectarea termica a persoanelor sau a animalelor ce pot intra pe carosabil;
  • Cross-Traffic Assist Rear, ce permite actionarea franelor de urgenta, in cazul in care un autovehicul trece prin fata dumneavoastra, la iesirea de pe strada;
  • Audi Pre Sense, ce initiazamasuri de prevenire si protectie in situatiile critice, precum franarea de urgenta, tensionarea centurilor de siguranta din fata, inchiderea ferestrelor in cazul in care sunt deschise si  pornirea  luminilor de avarie;
  • High-Beam Assist, ce detecteaza automat farurile altui automobil care se apropie, luminile din spate ale altor participanti la trafic sau alte surse de lumina si avertizeaza despre acest lucru;
  • Side Assist, ce avertizeaza soferul cu privire la schimbarea benzii de circulatie, in cazul in care se apropie un alt autovehicul;
  • Self-Parking Technology, ce permite preluarea controlului asupra autovehicului, pentru a fi parcat in locurile reduse ca spatiu.
     

Noul Audi A7 este creat pentru a satisface cele mai exigente gusturi atat prin design, cat si prin cea mai noua tehnologie.

Modelul este dotat cu tractiunea integrala quattro ® si va fi disponibil, pentru inceput, in varianta TDI, cu o putere de 160 kW (218 CP).

Pentru informatii suplimentare sau oferta detaliata, va puteti adresa consilierilor nostri Audi, pe adresa de e-mail [email protected] sau telefonic, prin apel la 0374.236.465.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.