MIDOCAR Vitan Noutati

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Noutati
  2. Noul Audi A4
21.10.2019
STIRI DE LA AUDI

Noul Audi A4

Esti pregatit de aventura?

imagine

Noul model Audi A4 vine cu un design mai sportiv, motorizari nou-noute, dar si tehnologii de ultima generatie.

Interiorul, de un design aparte, se bucura de finisaje de cea mai buna calitate, tehnologii de digitalizare, infotainment si sisteme de asistenta a soferului! La exterior, noul model Audi A4 prezinta un aspect mult mai sportiv, elementele de caroserie imbinandu-se perfect cu detaliile elegante, rezultand proportii armonioase, ce iti rapesc privirea din prima clipă! O alta caracteristica speciala o reprezinta designul farurilor cu lumina progresiva, adaptata la momentul zilei. Optional puteti alege farurile Matrix LED cu functii de iluminare si semnalizare.

Partea de tehnologie este accesata prin Audi Connect, prin intermediul caruia puteti accesa servicii digitale utile din zona de infotainment, navigatie, siguranta si service. Cu aplicatia myAudi puteti inchide si deschide masina simplu, cu un smartphone cu sistem Android. Optiunea Audi phone box va imbunatateste calitatea convorbirilor hands-free prin conectarea smartphone-ului la antena exterioara a masinii, iar prin infotainment ramaneti mereu informati, avand la bord propria statie meteo, un studio de stiri, un ghid touristic si Internet-radio.

 

Aveti la dispozitie urmatoarele optiuni de motorizare pentru noul Audi A4: motor pe benzina 2.0 TFSI in variantele de 110 kW (150 CP), 140 kW (190 CP) sau 180 kW (245 CP); motor diesel 2.0 TDI cu 140 kW (190 CP), sau 3.0 TDI cu 170 kW (231 CP). Varianta pe benzina cu 180 kW dispune de tehnologie ultra care poate activa la nevoie tractiunea integrala quattro in doar cateva milisecunde, asigurandu-va astfel nivelul optim de tractiune si dinamica.
Consum mixt: 4,9-6,8 l/100 km. Emisii CO2: 125-155 g/km.

Vino si cunoaste noul model Audi A4. Te asteptam la un test drive sa te convingi. Sau, ne poti contacta pentru oferta la adresa de e-mail [email protected] sau la 0374.236.465.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.