MIDOCAR Vitan Noutati

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Noutati
  2. Noul Audi A3 Sportback
23.07.2020
STIRI DE LA AUDI

Noul Audi A3 Sportback

Te completează!

imagine

Audi a lansat pe piață modelul A3 acum 24 de ani, iar anul acesta ne prezintă o nouă versiune - Audi A3 Sportback. Noul model se laudă cu tehnologii de ultimă generație, un design mult mai sportiv, motorizări puternice și eficiente și, nu în ultimul rând, suspensii ce oferă o dinamică excelentă și un plus de confort la drum.

Design

Noul Audi A3 Sportback se prezintă cu un design sportiv, atât la exterior cât și la interior.

Exteriorul este puțin modificat, dimensiunile fiind acum cu 3 cm mai mult, atât în lungime, cât și în lățime, în timp ce înălțimea din spate a fost redusă. Ampatamentul și înălțimea rămân neschimbate.

  • Noua grilă Singleframe cu aspect de fagure
  • Lumina digitală de zi generată de farurile Matrix LED (varianta Advance și S line)
  • Sistemul Quattro foarte pronunțat atât în față, cât și în spate
  • Lumini înguste în partea din spate
  • Linia umerilor cursivă, de la faruri până la blocurile optice din spate

Interior futurist și progresiv - aspectul sportiv continuă și la interior, cu încrustări din aluminiu sau carbon, mânere pentru deschiderea portierelor și panou de instrumente de bord de culoare neagră. Tapițeria iese în evidență prin cusături contrastante și, pentru prima dată este realizată din sticle PET reciclate. Pachetul ambiental cu 30 de culori oferă o atmosfera plăcută condusului pe timp de noapte.

Noua familie Audi A3 oferă 2 variante de scaune. Acestea includ noul scaun sport cu tetieră integrată și design sportiv. La acesta I se pot adauga opțional unele variante precum funcția de masaj sau încălzire.

Sistem de infotainment

Sistemul de operare MMI Navigation plus  - sistemul execută sarcinile de conectivitate, telefonie și servicii Audi connect, la viteză LTE Advanced, având integrat un hotspot WiFi. Sunt, de asemenea, incluse și setări de climatizare, poziția scaunului, destinațiile de navigație selectate frecvent sau elemente media folosite.

Navigarea este ușor de accesat, oferind previziuni cu privire la evoluția traficului, imagini din satelit de înalta rezoluție de pe Google Earth și modele 3D detaliate ale multor orașe europene. Sistemul radio digital DAB+ este o echipare standard, în timp ce funcțiile radio online sau hibrid sunt opționale.

Serviciile auto-X ajută la identificara unor locuri de parcare sau îl ajută pe șofer să comunice cu centralele de semaforizare și să prindă culoarea verde la semafor.

Prin intermediul aplicației myAudi, modelul Audi A3 Sportback poate fi conectat la smartphone Apple CarPlay sau Android Auto.

Sisteme de asistență

Modelul Audi A3 Sportback are în dotare standard Audi pre-sense front, asistentul pentru evitarea obstacolelor și pentru menținerea benzii de rulare. Opțional, sunt disponibile sistemele de asistență pentru schimbarea benzii de sens, cât și cel de asistență pentru parcare. Adaptive cruise assist sprijină șoferul în ghidarea longitudinala și laterală, și menține viteza și distanța în valori normale față de autovehiculul din față. De asemenea, ajută la ghidarea benzii de circulație prin intervenții blânde în direcția electromecanică. În călătoriile lungi, acesta este un lucru foarte bun, oferind un confort sporit șoferului la condus.

Motorizări

Noul Audi A3 Sportback este disponibil în 3 versiuni de motorizare: un 1,5 TFSI de 110 kW (150 CP) (consum mixt de combustibil de 4,8 - 5,1* l/100 km; emisii mixte de CO₂ de 111-116* g/km) și un motor 2,0 TDI de 85 kW (116 CP) (consum mixt de combustibil de 3,5-3,6* l/100 km; emisii mixte de CO₂ de 92-96* g/km) sau de 110 kW (150 CP) (consum mixt de combustibil de 3,7-3,9* l/100 km; emisii mixte de CO₂ de 98-103* g/km). Toate variantele de motoare se evidențiază prin cuplul puternic și prin caracteristicile deosebite de rulare. Puterea este transmisă printr-o cutie de transmisie manuală cu șase trepte  sau o cutie automată cu șapte viteze S tronic. Audi va extinde gama de motorizări cu versiuni care vor include sisteme de propulsie electrificate și opțiuni cu tracțiune quattro.

Suspensiile

Suspensia noului Audi A3 Sportback combină confortul plăcut al călătoriei cu o dinamică bună. La cerere, suspensia este disponibilă cu un control adaptiv al amortizorului. Fiecare amortizor se adaptează la starea drumului, la situația de conducere și la setările din sistemul de manevrare Audi Drive.

Reglajele mai rigide ale suspensiilor și amortizoarelor și reducerea gărzii la sol cu 15 milimetri permit un contact mai direct cu suprafața de rulare.

 

Daca vrei mai multe detalii despre acest model, ne poti contacta pentru oferta la adresa de e-mail [email protected]  sau la 0374.236.465.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.