MIDOCAR Vitan Noutati

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Noutati
  2. Noul Audi A3 Sedan
28.07.2020
STIRI DE LA AUDI

Noul Audi A3 Sedan

Mai dinamic ca niciodată!

imagine

A doua generație a unei povești de succes Audi este aici – A3 Sedan. Modelul compact cu patru uși este conectat digital, de la infotainment până la sistemele de asistență. Sub corpul elegant, noile acționări și reglarea rafinată a suspensiei asigură o experiență de condus eficientă și dinamică.

Comparativ cu predecesorul sau, noul A3 Sedan se prezintă cu un aspect mai sportiv și mai elegant. A crescut în lungime cu 4 cm și în lățime cu 2 cm. Ampatamentul său rămâne neschimbat, la fel și capacitatea de depozitare a bagajelor (425 l).

Exterior puternic și elegant

Partea frontală este dominată de grila fagure Singleframe. Alături de farurile LED, Audi A3 Sedan poate fi comandat și cu farurile Matrix LED opționale. Ele se alcătuiesc dintr-un tablou de pixeli format din 15 segmente LED care pot fi acționate individual și conferă diverselor versiuni ale A3 Sedan o semnătură specifică.

Digitalizat în totalitate: Cabina de pilotaj a Sedanului A3 este concentrată în întregime pe șofer.

Foarte conectat de la infotainment la asistența șoferului. Sistemul de infotainment al noului A3 Sedan este MMI Navigation plus, care utilizează a treia generație de platforma de infotainment modular (MIB 3). MIB 3 are o putere de calcul de zece ori mai mare decât modelul precedent; conectează mașina prin viteză LTE Advanced și conectează smartphone-urile pasagerilor la internet prin hotspot Wi-Fi. MMi Navigation plus oferă o serie de servicii de conectare Audi ca standard, inclusiv informații despre trafic, știri și informații suplimentare precum recenzii ale utilizatorilor referitoare la punctele de interes.

Din portofoliu serviciilor oferite mai fac parte și cele de Car-to-X, servicii ce raportează zone periculoase sau limite de viteză. A3 Sedan este, de asemenea, conectat la smarthphone prin interfața smarthphone Audi, ce integrează IOS și Android cu Apple Car Play și Android Auto în MMI.

Mai mult, A3 Sedan poate fi blocat și delocat, precum și pornit prin intermediul unui smarthphone Android cu cheia de conectare Audi. Personalizarea permite până la șase utilizatori. Radioul digital DAB+ vine ca standard. Începând cu jumătatea anului, asistentul vocal Amazon Alexa va completa oferta.

Sistemele de asistență ale șoferului sunt, de asemenea, deosebit de eficiente. În sistemul frontal Audi pre sense, camera din spatele oglinzii interioare funcționează împreună cu radarul frontal pentru a preveni accidentele. Adaptive Cruise Assiste ajută șoferul cu ghidare longitudinala și laterală. De exemplu, sunteți avertizat când vă apropiați prea mult de mașina din față sau la ieșirea dintr-un loc de parcare, vă semnalează dacă se apropie un alt autovehicul din lateral.

La capitolul motorizare, noul A3 Sedan este disponibil cu două variante de motorare: TFSI și un motor TD, ambele de o eficientă ridicată. 35 TFSI, un motor de 1,5 litri cu injecție directă, produce 110 kW (150 CP) și este disponibil în două versiuni - cu o transmisie manuală recent dezvoltată cu șase trepte (consum combinat de combustibil în l / 100 km: 5,0 - 4,7 (47,0) - 50,0 US mpg); - 4,7 (48,0 - 50,0 US mpg) *; emisiile de CO2 combinate în g / km: 113 - 107 (181,9 - 172,2 g / mi) *).

Motorul în combinație cu transmisia S tronic cu dublu ambreiaj folosește un sistem hibrid ușor de 48 de volți. Acesta recuperează energia în timpul decelerării, suportă motorul cu până la 50 Nm (36,9 lb-ft) de cuplu la deplasare și accelerarea de la viteze mici ale motorului În conducerea de zi cu zi, reduce consumul cu până la 0,4 litri (0,1 gal US) la 100 km (62,1 mi).

2.0 TDI cu 110 kW (150 CP) (consum combinat de combustibil în l / 100 km: 3,9 - 3,6 (60,3 - 65,3 mp)); emisiile de CO2 combinate în g / km: 101 - 96 (162,5 - 154,5 g / mi ) *) funcționează, de asemenea, în combinație cu un S tronic cu șapte viteze, prin care schimbările de viteze sunt efectuate printr-un comutator nou, folosind tehnologia shift-by-wire.

Confortabil și dinamic

Suspensia noului A3 Sedan are o atingere mai precisă decât la modelul predecesor. În mare măsură, această precizie și viteză de reacție se datorează sistemului de manipulare care asigură o interacțiune optimă între toate componentele relevant. Ca alternativă la configurația standard, există o suspensie sport și o suspensie cu amortizoare controlate. Sistemul de manevrare dinamic selectat Audi drive permite, de asemenea, șoferului să experimenteze diferite niveluri de reglare a suspensiei în sedanul A3.

 

Vrei să cunoști noul model Audi A3 Sedan? Ne poți contacta pentru ofertă la adresa de e- mail [email protected]  sau contactează-ne la 0374.236.465

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.