MIDOCAR Vitan Noutati

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Noutati
  2. Noul Audi A1
02.04.2019
STIRI DE LA AUDI

Noul Audi A1

Epic mode on

Audi AG

Iti ramane in gand, inca de cand l-ai vazut prima data. Este indraznet, masculin, diferit. El este Audi A1, un adevarat partener pentru aventuri cotidiene. Il poti personaliza exact asa cum iti doresti, alegand una dintre cele 10 nuante disponibile, sau, optional, poti schimba nuanta contrastanta a plafonului, a carcaselor oglinzilor exterioare, a marginilor laterale ale spoilerului frontal sau a pragurilor.

Noul Audi A1 este mai confortabil si mai spatios decat ti-ai putea imagina, ajungand chiar pana la 1.090 litri, rabatand scaunele din spate.

La interior, noul A1 te surprinde, inca din standard, cu un afisaj de 10.25 inchi complet digital si cu volanul cu functionalitate multipla. Optional, te poti bucura de afisajul Audi virtual cockpit cu functii extinse, de tunerul Digital Audio Broadcasting, dar si de sistemul de sunet Audi sound system sau, dupa preferinte, de cel Bang & Olufsen Premium, ce poate genera o putere de 560 wati prin cele 11 difuzoare de care dispune.

De asemenea, sistemele de asistenta pentru sofer, disponibile inca din standard, precum Audi pre sense front, sistemul de avertizare la parasirea benzii de rulare sau sistemul de asistenta la parcare, iti dau un plus de siguranta si incredere la volanul noului model.

Noul Audi A1 este disponibil in variantele de motor TFSI, cu putere cuprinsa intre 70 kW (95 CP) si 147 kW (200 CP). Consum mixt: 6.0 l - 4.8 l/100 km. Emisii CO2: 137g - 108g/100 km.

Solicita mai multe informatii la adresa de e-mail [email protected] sau la 0374.236.465 si lasa-l sa te incarce cu energie pozitiva.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.