STIRI DE LA AUDI
02.04.2019

Noul Audi A1

Epic mode on
Audi AG

Iti ramane in gand, inca de cand l-ai vazut prima data. Este indraznet, masculin, diferit. El este Audi A1, un adevarat partener pentru aventuri cotidiene. Il poti personaliza exact asa cum iti doresti, alegand una dintre cele 10 nuante disponibile, sau, optional, poti schimba nuanta contrastanta a plafonului, a carcaselor oglinzilor exterioare, a marginilor laterale ale spoilerului frontal sau a pragurilor.

Noul Audi A1 este mai confortabil si mai spatios decat ti-ai putea imagina, ajungand chiar pana la 1.090 litri, rabatand scaunele din spate.

La interior, noul A1 te surprinde, inca din standard, cu un afisaj de 10.25 inchi complet digital si cu volanul cu functionalitate multipla. Optional, te poti bucura de afisajul Audi virtual cockpit cu functii extinse, de tunerul Digital Audio Broadcasting, dar si de sistemul de sunet Audi sound system sau, dupa preferinte, de cel Bang & Olufsen Premium, ce poate genera o putere de 560 wati prin cele 11 difuzoare de care dispune.

De asemenea, sistemele de asistenta pentru sofer, disponibile inca din standard, precum Audi pre sense front, sistemul de avertizare la parasirea benzii de rulare sau sistemul de asistenta la parcare, iti dau un plus de siguranta si incredere la volanul noului model.

Noul Audi A1 este disponibil in variantele de motor TFSI, cu putere cuprinsa intre 70 kW (95 CP) si 147 kW (200 CP). Consum mixt: 6.0 l - 4.8 l/100 km. Emisii CO2: 137g - 108g/100 km.

Solicita mai multe informatii la adresa de e-mail vanzariaudi@midocar.ro sau la 0374.236.465 si lasa-l sa te incarce cu energie pozitiva.