MIDOCAR Vitan Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Volkswagen Multivan 6.1
14.11.2019
STIRI DE LA VOLKSWAGEN COMERCIALE

Volkswagen Multivan 6.1

Partenerul ideal, indiferent de calatorie

imagine

Modelul Multivan 6.1 este unul atractiv si eficient, conceput pentru a fi un camarad de nadejde. Se prezinta cu cele mai moderne sisteme de infotainment, de asistenta a soferului si de siguranta, pe langa un loc foarte spatios. Sa nu mai spunem ca in momentele de repaus el poate fi transformat intr-un birou mobil unde va puteti rezolva si alte sarcini zilnice.

Va puteti bucura acum de o manevrabilitate usoara la volanul modelului Multivan 6.1. Scaunele individuale disponibile in autovehicul pot fi deplasate si rotite rapid si sunt deosebit de confortabile. Optional, modelul poate dispune si de alte scaune cu suporturi lombare in 4 directii, ce se regleaza electric.

Din punct de vedere tehnologic, Multivan 6.1 se evidentiaza prin cele mai moderne posibilitati de conectare in retea prin intermediul sistemului modular Infotainment si Digital Cockpit de 26 cm. Indicatorul clasic poate fi inlocuit cu unul de inalta rezolutie si autoiluminare, panou ce ofera soferului multe informatii suplimentare, care depasesc cadrul vitezei si nivelul combustibilului din rezervor.

Pentru informatii legate de trafic sau daca doriti sa efectuati apeluri telefonice, sistemul de navigatie Discover Pro va ofera toate aceste variante. Volkswagen We Connect va ajuta sa fiti online tot timpul. Fie actualizari de harti sau sa accesarea autovehiculului fara cheie. , We Connect va face deplasarea cat mai confortabila.

Sistemele de asistenta ale soferului sunt alte elemente importante ce fac parte din modelul Multivan 6.1. Reglarea automata a distantei adapteaza viteza de rulare a autovehicului fata de cel care circula in fata; sistemul de asistenta pentru mentinerea benzii va ajuta sa pastrati banda corect; Park Assist ofera suport soferului prin preluarea actionarii directiei necesare parcarii autovehicului; sistemul de asistenta iesire din parcare va avertizeaza cu privire la traficul din spate, in timpul ce doriti sa parcati; Light Assist regleaza faza lunga si reduce intensitatea luminoasa, inainte de a avea un alt autovehicul in fata.

Motoarele acestui model ies in evidenta prin putere si consum redus. Acest model de autovehicul este disponibil in diferite variante de motorizare si cutii de viteze. Cutia de viteze cu ambreiaj dublu disponibila optional (DGG) este deosebit de confortabila si economica. Cu tractiunea integrala disponibila 4MOTION, Multivan 6.1 ramane in continuare autovehiculul cu cea mai buna capabilitate pentru teren accidentat din clasa sa.

Din seria 6.1 Autovehicule Comerciale, Volkswagen ne mai prezinta si alte modele inovatoare: Transporter, California si Caravelle - modele concepute pentru a satisface nevoile iubitorilor de astfel de modele.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0374.236.400 sau pe e-mail [email protected].

 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.