STIRI DE LA VOLKSWAGEN COMERCIALE
14.11.2019

Volkswagen Transporter 6.1

Mai performant ca niciodata
imagine

Ai nevoie sa iti transporti materialele sigur si la timp? Te poti baza pe modelul Transporter 6.1 de la Volkswagen. Spatiul de care dispune si sistemele moderne de asistenta ale soferului asigura un transport cat mai relaxat si eficient.

Volanul si scaunul sunt reglabile, tapiteria confortabila si o vedere de ansamblu extraordinara datorita vizibilitatii foarte bune.

Tehnologic, modelul Transporter 6.1 nu se lasa mai prejos. Cu panoul de bord Premium aveti o imagine generala, afisajul digital optional al afisajului multifunctional furnizeazand informatii importante cu privire la traseul parcurs, durata de deplasare si informatii despre consum. Cu sistemul de navigatie “Discover Media” ajungeti la destinatie si fara ocolisuri si puteti asculta in acelasi timp muzica dumneavoastra preferata. De asemenea, modelul este echipat si cu functiile online de la “We Connect” ce va ofera informatii din trafic in timp real.

Soferul acestui model petrece mult timp in trafic, astfel sistemele de asistenta de care dispune Transporter 6.1 sunt un real suport: sistemul de asistenta pentru vant din lateral stabilizeaza autovehiculul in cazul rafalelor de vant foarte puternice, intervenind asupra franei in mod automat; sistemul de protectie a flancurilor le monitorizeaza si ii indica soferului pe ecranul de infotainment apropierile periculoase de stalpi sau ziduri; sistemul “Lane Assist” inregistreaza banda de circulatie proprie prin intermediul unei camere multifunctionale si mentine autovehiculul pe banda prin interventii asupra directiei; sistemul “Front Assist” adapteaza automat viteza la cea a autovehiculului care circula in fata si mentine astfel distanta indicata de sofer; sistemul “Park Assist” asista la parcare in spatii transversale sau longitudinale, prin realizarea autonoma a actionarii volanului; sistemul de asistenta din parcare are grija ca, in cazul in care soferul nu reactioneaza la tonul de avertizare in timpul apropierii de alt autovehicul, sa fie actionata frana; sistemul “Trailer Assist” simplifica manevrarea ansamblului autovehicul-remorca in spatii de parcare, precum si in timpul manevrelor cu spatele, pentru apropierea de rampele de incarcare si alte obiective.

La capitolul motorizare, Transporter 6.1 dispune de tehnologia BlueMotion, ce se evidentiaza prin performanta, putere de accelerare si economie de combustibil. Suplimentar, tractiunea integrala 4MOTION optionala si blocarea mecanica 100% a diferentialului pentru punte spate asigura indeplinirea aproape a fiecarei comenzi.

Din seria 6.1 Autovehicule Comerciale, Volkswagen ne mai prezinta si alte modele inovatoare: Multivan, California si Caravelle - modele concepute pentru a satisface nevoile iubitorilor de astfel de modele.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0374.236.400 sau pe e-mail vanzariLNF-vitan@midocar.ro.