STIRI SERVICE
03.01.2018

Filtrul de motorina original

Alegand piesele de schimb si accesoriile originale Audi, Volkswagen sau SKODA, beneficiati de avantajele garantate de marca.
filtru motorina

Stiati ca…

→Pentru functionarea corespunzatoare a motorului, acesta trebuie sa fie alimentat cu aer perfect curat? Particulele de mizerie uzeaza motorul si reduc performantele acestuia.

→In Germania, de exemplu, pana la 7% din combustibilul Diesel conventional contine aditivi Biodiesel? Combustibilul Biodiesel este higroscopic, adica absoarbe umiditatea din atmosfera. Ca urmare, va creste continutul de apa din combustibil si astfel creste si riscul de coroziune si de aparitie a microorganismelor in interiorul motorului. Pentru a evita acest lucru, filtrul de motorina trebuie confectionat dintr-un material hidrofob.

→Filtrele trebuie sa reziste la presiuni din ce in ce mai mari, ca urmare a tehnologiilor folosite la constructia motoarelor?

 →Filtrele de combustibil au intervale de schimb regulate, ce variaza atat in functie de modelul automobilului, cat si de calitatea combustibilului utilizat?

 

Avantajele Filtrelor Originale de motorina:

  • retin atat particulele minerale, cat si pe cele organice, pentru a proteja sistemul de injectie impotriva deteriorarii si a asigura puterea optima a motorului;
  • au un mediu de filtrare deosebit de fin si pot absorbi o cantitate mare de murdarie, opunand in acelasi timp o rezistenta mica la trecere;
  • retin chiar si cele mai mici impuritati cu diametre intre 5 si 15 microni, mult mai mici decat grosimea unui fir de par (70 microni);
  • sunt foarte rezistente din punct de vedere mecanic, datorita unui tub integrat in interior, ce mentine o presiune de pana la 5 bar;
  • impiedica formarea cristalelor de parafina si astfel nu se vor infunda si nu vor forma o pelicula de ceara in timpul iernii.
  • au un interval de schimb lung;

 

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0374.236.401 sau la adresa de e-mail service-vitan@midocar.ro.