MIDOCAR Vitan Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la MIDOCAR Vitan.

  1. Noutati
  2. Daune neasigurati
16.04.2018
STIRI SERVICE

Daune neasigurati

daune

Modul in care automobilul dumneavoastra este reparat in urma unui accident este foarte important, deoarece reparatiile neconforme afecteaza nivelul de siguranta al acestuia.

Alaturi de garantia unor reparatii realizate in mod profesionist, va oferim o reducere de 20% la piesele originale si manopera, in cazul in care va platiti singur dauna.

Totodata, prin folosirea in continuare a pieselor de schimb originale, se mentine valoarea masinii in cazul in care decideti sa o vindeti. De asemenea, sunt asigurati timpi de reparatie redusi, deoarece piesele originale se potrivesc perfect fiecarui model in parte.

Raportat la intreaga durata de viata a automobilului, piesele originale au o durata de utilizare foarte mare, ceea ce presupune un raport calitate-pret foarte bu

*Oferta este valabila pana la 31.12.2018 si se aplica lucrarilor de tinichigerie pentru automobilele Volkswagen, Audi si Skoda, din 2013 sau anterior.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0374.236.401 sau la adresa de e-mail [email protected].

 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.