MIDOCAR Vitan Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la MIDOCAR Vitan.

  1. Noutati
  2. Curele de distributie Volkswagen, Skoda sau Audi
04.06.2018
STIRI SERVICE

Curele de distributie Volkswagen, Skoda sau Audi

Descopera avantajele pieselor originale

service

Stiati ca?

● In partea frontala a motorului este pozitionata cureaua de distributie, care conecteaza arborele cotit de axul cu came. Axul cu came, de pe chiulasa, asigura deschiderea si inchiderea supapelor, in mod regulat.

● Pe durata sa de viata, cureaua de distributie parcurge, in interiorul motorului, o distanta enorma. Aceasta distanta este echivalenta cu mai mult de sase calatorii in jurul Pamantului.

● Chiar si dupa o perioada de utilizare extinsa, aceste curele de distributie nu ar trebui sa se intinda. In caz contrar, distributia motorului ar fi dereglata, ceea ce ar insemna o crestere a consumului de carburant si a nivelului de emisii.

● Daca o curea de distributie se rupe, pistoanele vor lovi in supapele ramase deschise, indoindu-le sau chiar rupandu-le. In cel mai bun caz, va fi necesara inlocuirea chiulasei, iar in cel mai rau caz, va fi necesara inlocuirea motorului.

● Intervalul de service pentru distributie variaza in functie de model si de sistemul de distributie. Fiindca procesul de schimbare al curerelor de distributie necesita mult timp, va fi necesara si inlocuirea pompei de apa.

 

Curelele de distributie originale:

  • sunt confectionate din fibre de sticla si fibre sintetice foarte rezistente. Prezinta un strat rezistent la uzura si pot face fata unei utilizari dure, frecvente si intr-o gama variata de conditii.
  • fac posibila pastrarea, in orice moment, a reglajelor precise ale motorului.
  • sunt extrem de rezistente la caldura si umezeala si pot suporta fluctuatii de temperatura, care variaza intre frigul polar si caldura mistuitoare a motorului.
  • functioneaza cel mai bine impreuna cu intinzatoarele originale, care mentin, in orice moment, tensiunea ideala in cureaua de distributie. Astfel se asigura o durata de viata ridicata.
  • sunt inlocuite, impreuna cu intinzatoarele compatibile si rolele pentru miscare inversa. Kitul ofera avantaje din punctul de vedere al cheltuielilor de intretinere si limiteaza costurile de manopera pentru aceasta operatiune la o singura vizita la service.

 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.