STIRI SERVICE
02.03.2018

Componentele de Caroserie

Avantajele Pieselor Originale
Componentele de caroserie

Stiati ca?

● Piesele pentru caroserie sunt componente cu o constructie elaborata, care indeplinesc multe functii, cea mai importanta dintre acestea fiind asigurarea sigurantei, atat a pasagerilor din autovehicul, cat si a celorlalti participanti la trafic?

● Cu cat caroseria unui automobil se torsioneaza si se deformeaza mai putin pe drumurile denivelate sau in timpul abordarii cu viteza mare a virajelor, cu atat este mai mare rigiditatea torsionala a automobilului respectiv, fiind astfel mai sigur in manevrare?

● Impreuna cu centurile de siguranta si airbagurile, celula de siguranta care inconjoara compartimentul pasagerilor si zonele de deformare din fata si spate sunt printre elementele cheie din lista de sisteme pasive de siguranta a unui autovehicul?

● Un nivel aerodinamic bun reduce rezistenta la vant, consumul de carburant fiind astfel micsorat? In acelasi timp, masa redusa a automobilului contribuie de asemenea la reducerea consumului. Ambele proprietati sunt influentate substantial de caroseria autovehiculului.

● Utilizarea de componente care nu sunt originale și nu se îmbină corect, poate duce la lucrări costisitoare de reparaţie?

 

Avantajele Componentelor de Caroserie Originale:

● au dimensiuni exacte si se potrivesc perfect;
● beneficiaza de un design optimizat;
● pastreaza designul original al automobilului, in caz de reparatii;
● ofera un grad mare de rigiditate caroseriei;
● pastreaza garantia la perforare prin coroziune;
● ofera protectie eficienta la coroziune si rezistenta in timp;
● sunt usor de instalat, reducand astfel costurile de reparatie.