STIRI DE LA AUDI
12.11.2019

Audi Q3 Sportback

Eleganta si forta
imagine

Completand gama SUV, Audi Q3 Sportback se infatiseaza cu un design expresiv si ofera cea mai noua generatie de sisteme de infotainment, din clasa premium.

Fata de fratele sau Audi Q3, varianta Sportback prezinta o linie a acoperisului coborata cu 30 mm, inaltimea masinii fiind de 1.560 de mm. Partea frontala este marcata de grila octogonala neagra Singleframe a radiatorului, iar un efect deosebit este dat de prizele de aer trapezoidale si bara de protectie, cu blade-ul ingust. Contururile de deasupra rotilor cu tractiune integrala quattro, luneta joasa dotata cu elemente aero si bara de protectie sportiva, ii confera acestui model eleganta si prestanta dorite de orice client SUV.

Lungimea modelulul Audi Q3 Sportback este de 4,50 m, iar latimea de 1,56 m. Iubitorii acestui model se pot bucura de un spatiu foarte mare de miscare, scaunele din fata oferind un confort ridicat prin ajustare optionala electrica si incalzire automata. Scaunele din spate pot fi mutate longitudinal pe o distanta de 130 mm, ca dotare standard. Masina poate fi echipata si cu hayon electric, ce poate fi deshis si inchis prin simpla miscare a piciorului.

 

 

Extrem de inteligent, modelul Audi Q3 Sportback este echipat cu Audi virtual Cockpit prin care sunt afisate toate functiile digitale, inclusiv sistemul de navigatie MMI plus. O noutate este serviciul Amazon Alexa pe baza de cloud, ce ofera streaming de muzica si audio book-uri. De asemenea, navigatia Google Earth si radioul hybrid ce schimba automat intre FM, DAB si streaming online. Aplicatia gratuita myAudi si interfata Audi pentru smartphone-uri asigura interconectarea automobilului cu smartphone-ul Android sau iOS al utilizatorului.

Alte dotari importante sunt sistemele de siguranta, precum functia de avertizare la parasirea neintentionata a benzii de rulare sau Audi pre sense front, care avetizeaza soferul vizual, sonor si tactil daca exista risc de coliziune in fata sa.

Printre sistemele de asistenta optionale se remarca adaptive cruise assist, camerele video de 360 grade ce oferta asistenta la parcare si manevrare si Park Assist ce directioneaza automat automobilul pe locurile de parcare si de pe acestea.

La lansare, Audi Q3 Sportback are doar doua optiuni de echipare: motor diesel sau unul pe benzina. Generand 169 kW (230 CP), motorul 2,0 TFSI este cea mai puternica varianta (Audi Q3 Sportback 45 TFSI quattro S tronic: consum combustibil mixt in l/100km*: 7,7-7,3; emisii CO2 mixte in g/km*: 174-166). Motorul 2,0 TDI furnizeaza 110 kW (150 CP) (Audi Q3 Sportback 35 TDI S tronic: consum combustibil mixt in l/100km*: 4,9 - 4,7; emisii CO2 mixte in g/km*: 129-123). Ulterior  se vor aduga si alte optiuni de motorizare, inclusiv un diesel mai puternic si un motor pe benzina de intrare in gama cu sistem micro-hibrid de 48 V. La condusul in conditii reale de trafic, acest sistem poate economisi pana la 0,4 l de combustibil la 100 km.

Daca vrei mai multe detalii despre acest model, ne poti contacta pentru oferta la adresa de e-mail vanzariaudi@midocar.ro sau la 0374.236.465.