STIRI DE LA VOLKSWAGEN COMERCIALE
24.11.2017

Amarok. International Pick-up Award 2018.

Volkswagen Amarok a castigat „International Pick-up Award 2018".
Amarok

Volkswagen Amarok Autovehicule Comerciale este castigatorul „International Pick-up Award 2018”, devenind totodata singurul pick-up ce a castigat acest premiu de doua ori.

Model impunator cu finisaje de calitate, ce poate tracta 3,5 tone, Volkswagen Amarok are integrat un motor V6 ce denota putere, cu un cuplu maxim de 550 Nm. Spre deosebire de 2010, noul model Amarok detine un motor TDI 3.0, disponibil in 3 configuratii de putere: versiunea low are 161 cai putere, versiunea mijlocie are 201 CP sub capota, iar modelul de top are 221 CP, cu o putere maxima de 165kW si un plus de putere oferit de functia Overboost (ajungand si la 190kW).

Modelul are incorporata o cutie de viteze automata in 8 trepte si dispune si de 3 configuratii de tractiune: tractiune spate, tractiune fata cu posibilitatea de a selecta tractiunea integral si nu in ultimul rand, combinata cu tractiunea integral permanenta 4Motion.

La interior, noul Amarok are un spatiu generos, iar confortul este dat de scaunele ergoConfort pentru sofer si pasagerul din fata, imprimate cu sigla AGR a “Societatii Germane pentru Sanatatea Spatelui”, cu 14 pozitii de reglare pentru o ergonomie maxima.

“International Pick-up Award ” (IPUA) este acordat o data la doi sau trei ani de catre o selectie de membri ai juriului IVotY (International Van of the Year), alcatuit din jurnalisti de renume din 25 de tari, inclusiv Romania.