MIDOCAR Vitan Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la MIDOCAR Vitan.

 1. Noutati
 2. Aditivul G13
01.10.2018
ACCESORII

Aditivul G13

Descopera avantajele pieselor orginale

G13

Ştiaţi că?

 • Lichidul de răcire protejează motorul împotriva supraîncălzirii și coroziunii interne.
  Temperaturile de până la 2000°C din interiorul motorului pot duce la deteriorarea acestuia. Prin urmare, căldura în exces trebuie disipată rapid şi sigur.
 • Sistemul de răcire a motorului este unul închis sub presiune de până la 1,5 bari. De aceea, rezervorul sistemului este mai mult decât un simplu recipient, acesta având şi rol de vas de expansiune. Astfel, nivelul lichidului de răcire trebuie să se situeze întotdeauna între marcajele „max” şi „min”.
 • În cazul unui motor de 2 litri cu 4 cilindri, sunt pompaţi până la 100 litri de lichid de răcire pe minut, la sarcină maximă.
 • Atunci când lichidul de răcire nu are suficient antigel, acesta poate să îngheţe şi să îşi mărească volumul. Ca urmare, blocul motor şi chiulasa se pot fisura, la fel şi sistemul de răcire.
 • Nivelul, densitatea şi protecţia la îngheţ ale lichidului de răcire trebuie verificate periodic. Pentru a preveni deteriorarea sistemului de răcire şi a motorului se recomandă doar folosirea aditivilor aprobaţi, în cantitatea indicată.
   

Avantajele aditivului G13 original:

 • oferă protecţie anti-îngheţ de până la -40°C, atunci când este folosit în proporția corectă;
  asigură creşterea punctului de fierbere până la 135°C, prevenind evaporarea lichidului de răcire la temperaturi ridicate;
 • conţine substanţe speciale, ce formează o peliculă de protecţie pe suprafeţele de metal, pentru a preveni corodarea acestora;
 • previne în mod eficient depunerile de piatră şi hiperaciditatea;
 • este, spre deosebire de aditivii convenţionali, derivat parţial din materii prime regenerabile. Ca urmare, emisiile de CO rezultate în urma procesului de fabricaţie sunt reduse cu 10%;
  este completat în proporție optimă, în cadrul inspecţiei de service, atunci când este necesar;
 • este miscibil cu G11, G12, G12 plus şi G12 plus plus;
  este disponibil şi ca produs pentru utilizare directă, cu care puteţi completa nivelul de lichid de răcire, în caz de urgenţă.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.